Go!Blog!

Coblosan….

Posted on: July 23, 2008

Yuk nyoblos…. mo golput ? terserah…

Hari ini, Jawa Timur lagi pesta. Pesta Demokrasi. Milih Gubernur rek!! Seng arep mimpin Jawa Timur 5 tahun mengarep. Dadi, dino iki coblosanmu iso nggarai arek-arek lan konco-konco sak Jatim seneng 5 tahun muput, opo malah dadi soro… tambah soro timbange saiki.

Pengalaman pilkada neng daerah liyane, podo akeh seng gak beres. Malah onok seng sampe saiki durung mari-mari, malah tambah parah. Padahal wes tekan Pemerintah Pusat barang bandinge. Eh, la kok gak tambah mari, tambah dadi gak karu-karuan. Seng ngobong kantor KPU, ngobong omah, ngobong hotel, ngobong opo wae…. Dasar nek wong wes kalap ngunu gak peduli nggone dewe opo duduk. Seng penting, Hajar blehh!!!

Tapi mosok pilkada Jatim bakal koyo ngunu ?? Gak mungkin lah jrenggg…. wong jatim kan terkenal setia kawan, nek onok koncone soro di rewangi… nek ancen kalah, kalahe gak ngisin-ngisini, legowo. Nek onok masalah di rembug bareng.. penake piye.. ben podo-podo penak. Isin lah rek, mosok wingi neng PON Kaltim iso kompak ngrebut juara saiki gara-gara pilkada wae gak iso kompak. Ayo, podo ndukung pilkada Jatim, ojok ngrusuhi!!

Eh, tapi konco-koncoku seng iki kok bedo dewe yo ‘nyoblose’ ?
si Heri Putter, kok malah arep ngresmikno hari awal ‘pencoblosan’-e dee tanggal 26 Juli. 3 dino sak marine Pilkada Jatim. Lah emang dee sopo ? Presiden yo dudu, anake Gubernur ? dudu sisan. Konglomerat? lah dee yo sak ngertiku isih dadi karyawan neng bank. Lah kok wani-wanine ngumumno liyo timbange KPU Jatim ? katek undang-undang maneh. Iki loh undangane
Woi, Aku arep 'nyoblos!!'
heheheeh… wes ngerti kan opo seng tak karepno??. Berhubung Heri Putter iku lan calone asli arek Jatim, trus podo-podo onok coblos-mencoblos, masiho sijine gawe petik sijine nggak, dadi tak lumpukno dadi siji neng kene. Eniwei, berhubung acarane adoh lan gak iso cuti, aku cuman iso ngirim dungo wae, ‘Barakallahu laka wa baraka ‘alaika, wa jama’a bainakuma fii khaiir’. Semoga acaranya lancarrrr….. jaya abadi, kayak bis malam… :p

Beda Heri Putter, beda lagi sama Pietter Pan. Gak onok hubungane blas ambek band seng soko kuto peuyeumpuan kae. Ngakune asli abang Jakarte. Tapi podo karo Heri Putter, Pietter melok mbeling pisan. Wes ngerti coblosan Jakarta wes buyar, seng menang Abang Foke lah kok tetep ndableg arep ‘nyoblos’ dewe. Jarene sih tanggal 2 Agustus ngarep pestane, neng Jakarta. Dungakno wae aku iso teko.

Buat Pietter Pan dan Nattalie, smoga acaranya lancar. Langgeng sampe aki-nini, kakek-nenek. May only death do you part.

Selamat mencoblos rekkk!!!😀

2 Responses to "Coblosan…."

ora melok kang…..GOLPUT

wah ga melok nyoblos….lha aku wong SOLO nang JATENG….wis bar coblosan….nyoblose tak lipet dadi kecoblos kabeh….heheheh

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: